Hedef hali koktuk yikama,Temizleme Servisi

>Ziyaretçi Sayısı:418
Halı Yıkama Ankara da bir çok firma tarafından halı yıkama hizmeti yapılmaktadır. Fakat her firmanın kalitesi farklıdır. Kimisi detaysız bir şekilde halınızı yıkar kimisi otomobil yıkama aletleriyle h...                devamını oku
Yetkili Bilgi Danışma Hattı;Sercan sütçü
Telefon Alo Halı Yıkama Servisi;(0312) 392 25 78
Adres Durali alic mh sehitler cd 83/A ankara mamak
Mail sercansutcu927@gmail.com
Card image cap
Halı yıkama
Halılarınızı hijyenik bir ortamda, son teknoloji ürünü araçlarla ekonomik fiyatlarla yıkayacak bir halı yıkama firması arıyorsanız doğru adrestesiniz!Halılarınız bitkisel temizlik ürünleri kullanılarak son sistem makinalarımızda uzman personel tarafından yıkanır ve evinize teslim edilir. 

x
x
x
x

Vizyonumuz

                Halı Yıkama Ankara da bir çok firma tarafından halı yıkama hizmeti yapılmaktadır. Fakat her firmanın kalitesi farklıdır. Kimisi detaysız bir şekilde halınızı yıkar kimisi otomobil yıkama aletleriyle halınızı yıkar kimisi de halı yıkama makineleriyle halınızı köşe bucak temizlemektedir. Halı yıkama konusunda kimseye güvenemiyorsanız bizi arayarak hizmetimiz hakkında bilgi alabilirsiniz. İş yerlerinizde veya ofislerinizde bulunan halılar kaldırılamayacak kadar ağır ise bu tip halıları yıkamada da çözüm sunmaktayız. Ankara da birçok firma tarafından halı yıkama hizmeti yapılmaktadır. Biz firma olarak müşterilerimize en kaliteli hizmetleri uygun fiyatlarla sunmaktayız. Kesinlikle halılarınızda yırtılma, renk sararması, iz bırakma, deterjan kalıntısı gibi durumlar söz konusu değildir. Halılarınız özel halı yıkama makinelerimizde dezenfekte edilmektedir.Hedef halı yıkama firmamızı kesintisiz telefon desteği ile arayarak istediğiniz zaman ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Halı yıkamanız için sunduğumuz hizmetler şunlardır;

Halılarınız belirlenen günde evinizden özel araçlarımızla yüklenmektedir.
Müşterilerimizden alınan halılar halı yıkama merkezimize getirildiğinde diğer müşterilerin halılarıyla karışmasın diye özel kodlar yapıştırılır.
Yıkanmadan önce halılarınızın tozları özel makinelerimizle alınmaktadır. Bu makinamız dakikada 150.000 vuruş yapar ve bu sayede toz, kum, saç gibi kirleri halınızdan söküp almaktadır. Bu işlemler kapalı ortamda yapılmaktadır.
Halılarınızdan çıkan tozlar torbalarda biriktirilmektedir. Bu sayede çevreye zarar verilmemektedir.
Halılarınızın toz alma işlemi bittikten sonra el değmeden halı yıkama makinalarına atılmaktadır. Halınızın tipine göre deterjan kullanımı otomatik olarak ayarlanmaktadır.
Halı yıkama makinesinde özel bulunan UV ışınlar ile halılarınız mikroplardan kurtulmaktadır.
Halı yıkama makinesinde yıkanmış olan halılarınız daha sonrasında sıkma makinesine atılmaktadır.
Halı sıkma makinesi sayesinde %97 oranında halınızdan suyu arındırmaktadır.
Halınızda deterjan kalıntısı kesinlikle kalmamaktadır. Ayrıca PH değerinin nötr olmasından dolayı halının sıkılması yapılırken tekrardan bir kez su ile durulanmaktadır. Bu sayede doğal nötralizasyon elde edilerek PH değeri normale döndürülmektedir.
Bütün işlemler bittikten sonra halınız kuruması için asılmaktadır.
Halınız kuruduktan sonra özenli bir şekilde sarılarak sizlere teslim edilir

Bizi Bulun

Adres Durali alic mh sehitler cd 83/A ankara mamak